Despre

Aici veti gasi informatii despre subiecte de interes local si regional pe teme pe care eu le gasesc interesante si/sau importante (le gasiti sus in meniu si in stanga la categorii). Articolele sunt documentate din surse oficiale, si in mare parte ele prezinta obiectiv anumite aspecte: bugetare, infrastructura rutiera, statistici, etc. Incerc sa imi las opiniile personale la final, sau sa nu le prezint deloc, iar partea subiectiva vine in mare parte doar din alegerea subiectelor, si foarte putin spre deloc in continutul textelor. Marea majoritate a postarilor sunt de gen „sinteza/prezentare”, si doar cateva sunt de tipul „propunere/dezbatere”. In mare parte pozele si filmarile de pe teren imi apartin. Nu scriu cu diacritice, pentru ca acest proiect oricum imi mananca o parte importanta din timpul liber si nu mai vreau sa adaug in plus printr-o tastare ingreunata.

Contact:

Web: http://clujeuropean.com      sau        https://clujeuropean.wordpress.com/

Facebook: https://www.facebook.com/clujeuropean/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCKD_znhsanTHTVYCu5bFlWQ

Email: clujeuropean@gmail.com (raspund mai greu)

Download: documente oficiale gasiti in sectiunea de resurse, dar si pe drive.

Pentru a primi notificari la aparitia unui nou articol folositi butonul de „follow” din coltul dreapta jos al ecranului. Similar puteti da „subscribe” pe contul de Youtube pentru a primi notificari la aparitia unui nou clip video (nu toate clipurile au si un articol aferent).

Drepturi de autor:

Reproducerea sau difuzarea in orice forma, in scopuri comerciale sau necomerciale, este permisa cu conditia indicarii sursei.