Despre noi

Acest proiect isi propune sa prezinte planuri, viziuni, probleme si solutii cu privire la diferite aspecte din regiunea nord-vest a Romaniai, din judetul Cluj, si in special din zona metropolitana Cluj Napoca … dar nu numai.

Aceste aspecte sunt: trafic, parking, urbanism, mediu, economie, administratie publica, relaxare, sport, cultura, etc. Lista completa o gasiti la sectiunea „categorii”.

In principiu, scopul articolelor este de a:

1. Prezenta / Informa – articolul prezinta o sinteza sau o analiza. O mare parte dintre aceste articole sunt bazate pe una sau mai multe resurse – le puteti vedea aici: Resurse. Practic aceste articole sunt niste sinteze ale „resurselor”, iar daca doresti mai multe informatii poti consulta sursa. Este clar ca nu oricine are timp sa citeasca un document de 300-400 pagini desre trafic, despre strategii de dezolvtare urbana, etc. Pentru ca noi oricum facem acest lucru, vrem sa venim cu o versiune mult simplificata spre cititor, pentru a atrage mai multa lume spre aceste probleme cu care se confrunta Clujul si pentru a fi mai informati cu privire la ce s-ar putea face (sau ce ar trebui sa se faca). Le gasiti in categoria Prezentari / Sinteze.
Exemplu: Traficul de tranzit: Cluj Napoca

2. Propune pentru dezbatere – prezinta o problema punctuala identificata „in teren” sau intr-o „resursa”, iar autorul vine cu o posibila solutie care are anumite avantaje (dar probabil si dezavantaje), solutia fiind propusa pentru dezbatere. Le gasiti grupate in categoria: Propunere dezbatere.
Exemplu: Autostrada A3 – Nod Ciurila (DJ107R)?

Pentru a ne contacta folositi sectiunea Contact.

Pentru a primi notificari la aparitia unui nou articol folositi butonul de „follow” din coltul dreapta jos al ecranului. Similar puteti face „subscribe” pe contul de Youtube pentru a primi notificari la aparitia unui nou clip video (nu toate videourile au si un articol aferent).